Скокни до главната содржина
Usaid Slovakaid Sfpa Evropsko dvizenje

Работна група 1

Работна група- 1, Билтен бр. 7

nature
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен за активностите на Работна Група 1 ( Земјоделство и рурален развој) во периодот 01.06.2020 - 01.06.2021 Rаботна група 1 - Билтен бр. 7Download ...

Работна група – 1, Билтен бр. 6 „ПАЗАРОТ НА ЗЕМЈОДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИ ВО УСЛОВИ НА КОВИД-19 ПАНДЕМИЈАТА“

рг1 2 кавер
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен за активностите на Работна Група 1 ( Земјоделство и рурален развој) во периодот 01.06.2020 - 01.06.2021 ...

Работна група- 1, Билтен бр. 5

wg1 cover
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен за активностите на Работна Група 1 ( Земјоделство и рурален развој) во периодот од 31.10.2019 до 31.05.2020.   ...

Работна група 1 билтен за периодот 07.2018 – 12.2018

rg1 22
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Македонија Билтен за активностите на Работна Група 1 ( Земјоделство и рурален развој) во периодот 01.07.2018 до 31.12.2018                                       ...