Скокни до главната содржина
Usaid Slovakaid Sfpa Evropsko dvizenje

Работна група 2

Работна група – 2, Билтен бр. 7

WG2
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен за активностите на Работна Група 2 (Социјална Политика и Вработување) за периодот од 01.06.2021 до 31.09.2021. ...

Работна група – 2, Билтен бр. 6

кавер билтен 6
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен за активностите на Работна Група 2 (Социјална Политика и Вработување) за периодот од 29.02.2020 до 01.06.2021 ...