Скокни до главната содржина
Usaid Slovakaid Sfpa Evropsko dvizenje

Работна група 4

Работна Група 4 билтен за периодот 11.2019 – 02.2020

frontex
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен за активностите на Работна Група 4 ( Правда, слободи и безбедност) во периодот 01.11.2019 до 29.02.2020.   [WP-Coder id="1"]   Билтенот можете да го симнете на следниов линк ...