Скокни до главната содржина

Работна група 3

Прва сесија од вториот циклус на Работната група 3 од Националната конвенција за Европска унија во Република Северна Македонија: „Дефектите во судството мора да имаат име и презиме!“

vebinar
Премалку беше времето од три часа предвидени за дебатирање на денешната сесија на НКЕУ-МК на тема „Реформските идеи за „прочистување“ на правосудството низ призма на постојните механизми“ во рамки на Првата сесија од вториот циклус на Работната група 3 (Правосудство и о ...

Шеста сесија на Работна група 3 – Правосудство и основни права (Поглавје 23) „Спогодбата како мерка за поефикасно судство“

DSC_0151
На 11.09.2019 во Клубот на пратеници во Скопје, се одржа шестата сесија на Работната група 3 на НКЕУ-МК за Правосудство и основни права (Поглавје 23) на тема: „Спогодбата како мерка за поефикасно судство“. На оваа сесија присуствуваа повеќе од 50 претставници од сите засегнати с ...

Петта сесија на Работна група 3 – Правосудство и основни права (Поглавје 23) “Правосудство и висока корупција: Приближување или оддалечување од европските стандарди?“

Group photo
Петтата сесија на Работната група 3 (Поглавје 23: Правосудство и основни права), беше посветена на темата "Правосудство и висока корупција: Приближување или оддалечување од европските стандарди?". Оваа тема која е од големо значење за Република Северна Македонија, предизвика ...
Page 1 of 3123