Скокни до главната содржина
Delegation of EU to MK
Evropsko dvizenje
Sfpa

Пленарни сесии

Четврта пленарна сесија

cetvrta sesija
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен од четврта пленарна сесија одржана на 27.05.2021. https://issuu.com/europeanmovementemmk/docs/_1_   Билтенот може да се симне тука ...

Трета пленарна сесија

treta plenarna
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен од првата пленарна сесија одржана на 26.09.2019. https://issuu.com/europeanmovementemmk/docs/third_plenary_session_1_ Билтенот може да се симне тука. ...

Втора пленарна сесија

bilten 2
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен од втора пленарна сесија одржана на 19.06.2019. https://issuu.com/europeanmovementemmk/docs/second_plenary_session_draft Билтенот можете да го симнете тука. ...

Прва пленарна сесија

First plenary session
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен од првата пленарна сесија одржана на 09.11.2017. https://issuu.com/europeanmovementemmk/docs/first_plenary_session Билтенот може да се симне тука. ...