Скокни до главната содржина

Членови на Програмски совет на Работна група 4

Копретседавачи:

Магдалена Несторовска, Државен секретар, Министерство за Внатрешни работи

Андреј Лепавцов, Амбасадор

Перманентен експерт:

Трпе Стојановски, Професор, Факултет за безбедност, УКЛО

 

НКЕУ-МК тим:

Милева Ѓуровска, Национален координатор на НКЕУ-МК

Марина Митревска, Координатор на Работна група 4

Никола Јазаџиски, Проектен асистент