Скокни до главната содржина

Членови на програмски совет на Работна група 3

Копретседавачи:

Мухамед Халили, Амбасадор

 

Перманентни експерти:

Никола Тупанчески, Професор, Правен Факултет „Јустинијан Први“ Скопје

Оља Ристова, Судија, Основен суд Скопје 1

 

НКЕУ-МК тим:

Милева Ѓуровска, Национален координатор на НКЕУ-МК

Александра Деаноска – Трендафилова, Професор, Правен Факултет „Јустинијан Први“ Скопје

Никола Јазаџиски, Проектен асистент