Скокни до главната содржина

Анализи

Документ за политики: Трансфер на знаење и иновации: Систем на знаење и иновации во земјоделството (AKIS)

Screenshot_2
[pdf-embedder url="https://nkeu.mk/wp-content/uploads/2024/03/Dokument-za-politiki-Transfer-na-znaene-i-inovatsii-Sistem-na-znaene-i-inovatsii-vo-zemjodelstvoto-AKIS.pdf" title="Документ за политики - Трансфер на знаење и иновации Систем на знаење и иновации во земјоделството (AKIS)"] ...

Изјава на НКЕУ-МК по повод актуелните случувања во правосудството

The New Growth Plan for the Western Balkans
Националната конвенција за Европската унија во Република Северна Македонија (НКЕУ- МК) ја изразува својата загриженост по повод актуелните случувања и дискусии во сферата на правосудството. Оваа загриженост дојде до израз и низ дискусиите на 11-та сесија (одржана на 24.04.2023 ...