Скокни до главната содржина
Delegation of EU to MK
Evropsko dvizenje
Sfpa

Работна група 4

Работна Група 4 – Билтен 10 – „Северна Македонија и Западен Балкан низ призмата на новата политика на ЕУ за миграции и азил“

Fotolia_Migration_Resized_web (1)
„Северна Македонија и Западен Балкан низ призмата на новата политика на ЕУ за миграции и азил“ [pdf-embedder url="https://nkeu.mk/wp-content/uploads/2023/11/12ta-rg4-bilten-mkd.pdf" title="12ta rg4 bilten mkd"] ...

Работна група 4, Билтен бр. 8 „СПРЕЧУВАЊЕ И БОРБА ПРОТИВ ТЕРОРИЗМОТ: НАЦИОНАЛНАТА И ЕВРОПСКАТА ПЕРСПЕКТИВА ВО ИДЕНТИФИКУВАЊЕТО И ЗАШТИТАТА НА КРИВИЧНАТА ИНФРАСТРУКТУРА“

barbed wire steel wall against the immigrations in europe
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен за активностите на Работна Група 4 ( Правда, слободи и безбедност) во периодот од 01.01.2022 до 31.12.2022 „Спречување и борба против тероризмот: Националната и европската перспектива во идентифи ...

Работна група 4, Билтен бр. 7 „ШТО Е НА ПАТ КОН ПРИМЕНА НА АНТИ-КОРУПЦИСКОТО ЗАКОНОДАВСТВО?“

Screenshot_10
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен за активностите на Работна Група 4 ( Правда, слободи и безбедност) во периодот 01.03.2021 до 01.01.2022 rabotna-grupa-4-pravda-sloboda-i-bezbednost-1Download ...

Работна Група 4, Билтен бр. 5, „ЧЕКАЈЌИ НА ФРОНТЕКС – БЕЗБЕДНОСТА НА ГРАНИЦИТЕ НИЗ ПРИЗМАТА НА МЕШАНИТЕ МИГРАЦИСКИ ТЕКОВИ“

frontex
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен за активностите на Работна Група 4 ( Правда, слободи и безбедност) во периодот 01.11.2019 до 29.02.2020. [WP-Coder id="1"] Билтенот можете да го симнете на следниов линк ...