Скокни до главната содржина

Работна група 4 билтен за периодот 08.2019-10.2019

Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен за активностите на Работна Група 4 ( Правда, слободи и безбедност) во периодот 01.08.2019 до 31.10.2019.