Скокни до главната содржина
Delegation of EU to MK
Evropsko dvizenje
Sfpa

Видеа од сесиите

Единаесетта сесија на Работна Група 3 – Правосудство и основни права (Поглавје 23) – „Регулација, прагматички контекст и ефекти Vis-a-vis Поглавје 23 и одговорноста на релевантните субјекти во спроведувањето на правдата во Република Северна Македонија“

DSC_0324-scaled
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=m2kV0T59KkA[/embed] ...