Скокни до главната содржина
Delegation of EU to MK
Evropsko dvizenje
Sfpa

Работна група 5

Работна група 5, Билтен бр. 3 „ОТПАДОТ – ЗАГАДУВАЧ ИЛИ РЕСУРС? КАКО ДА СЕ ПОДОБРИ ИМПЛЕМЕНТАЦИЈАТА НА ЗАКОНОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ОТПАД ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА?“

Cover photo - WG5-3 session
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен за активностите на Работна Група 5 (Животна средина) во периодот 15.12.2021 – 15.03.2022. RG-5-B3mkDownload ...