Скокни до главната содржина

Работна група 5, Билтен бр. 1 „КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ: ГЛОБАЛНИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ И НАЦИОНАЛНИТЕ МОЖНОСТИ“

Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен за активностите на Работна Група 5 (Животна средина) во периодот 01.08.2019 до 31.12.2019.