Скокни до главната содржина

Билтен

Работна група- 1, Билтен бр. 7

nature
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен за активностите на Работна Група 1 ( Земјоделство и рурален развој) во периодот 01.06.2020 - 01.06.2021 Rаботна група 1 - Билтен бр. 7Download ...

Работна група – 2, Билтен бр. 7

WG2
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен за активностите на Работна Група 2 (Социјална Политика и Вработување) за периодот од 01.06.2021 до 31.09.2021. ...

Четврта пленарна сесија

cetvrta sesija
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен од четврта пленарна сесија одржана на 27.05.2021. https://issuu.com/europeanmovementemmk/docs/_1_   Билтенот може да се симне тука ...

Трета пленарна сесија

treta plenarna
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен од првата пленарна сесија одржана на 26.09.2019. https://issuu.com/europeanmovementemmk/docs/third_plenary_session_1_ Билтенот може да се симне тука. ...

Втора пленарна сесија

bilten 2
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен од втора пленарна сесија одржана на 19.06.2019. https://issuu.com/europeanmovementemmk/docs/second_plenary_session_draft Билтенот можете да го симнете тука. ...

Прва пленарна сесија

First plenary session
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен од првата пленарна сесија одржана на 09.11.2017. https://issuu.com/europeanmovementemmk/docs/first_plenary_session Билтенот може да се симне тука. ...

Работна група – 2, Билтен бр. 6

кавер билтен 6
Национална Конвенција за Европска Унија во Република Северна Македонија Билтен за активностите на Работна Група 2 (Социјална Политика и Вработување) за периодот од 29.02.2020 до 01.06.2021 ...