Скокни до главната содржина

Членови на програмски совет на Работна група 3

Копретседавачи:

Мухамед Халили, Амбасадор,

Фросина Тасевска, Министерство за правда

Перманентни експерти:

Никола Тупанчески, Професор, Правен Факултет „Јустинијан Први“ Скопје

Оља Ристова, Судија, Основен суд Скопје 1

Гоце Коцевски, Асоцијација на Млади правници

НКЕУ-МК тим:

Милева Ѓуровска, Национален координатор на НКЕУ-МК

Александра Деаноска – Трендафилова, Професор, Правен Факултет „Јустинијан Први“ Скопје

Никола Јазаџиски, Проектен асистент