Скокни до главната содржина
Delegation of EU to MK
Evropsko dvizenje
Sfpa

Препораки од единаесетта сесија на Работна група 4 – Правда, слобода и безбедност (Поглавје 24) „Зајакнување на отпорноста на институциите за одговор на хибридните закани“

[WP-Coder id=”3″]

 

Препораките можете да ги симнете на следниов линк.